Order by phone
2580
Working hours: 24 hours
Русский

Gandhi - Indian restaurant (English menu)

0
Average bill:
400 som
Delivery:
160 som ?
Hours of work:
08:00 – 23:30 No days off
Payment methods:
Rating:
0
Photo
Photos of the dishes can be different from reality

Soups

Cream of tomato soup / Tomato cream soup
200 s
Spicy Mexican soup / Mexican chilli beans soup
180 s
Seafood soup / Seafood soup Royal
Royal seafood soup
290 s
Soup with coriander lemon / Lemon coriander soup
150 s
Hungarian mushroom soup chili
Hungarian mushroom chilli soup
170 s
Mulligatawny chicken soup
Mulligatawny chicken soup
180 s
Soup of mutton Paya / Mutton paya soup
200 s
Тыквенный суп пюре
250 гр. Сream soup from pumpkin with croutons.
200 s
Манчовский куриный суп
250 гр. Китайский бульон с курицей, капустные грибы.
180 s
Крем-суп из брокколи
250 гр. Крем-суп из брокколи с гренками.
300 s
Японский куриный суп с лапшей
250 гр. Куриный бульон, куриное филе, яйца, морковь, устрица, грибы, корень имбиря, чеснок, соевый соус, зеленый лук.
180 s

Salads

Cucumber salad with tomatoes and avocado
Cucumber tomato avocado salad
280 s
Fruit salad / Fruit salad
250 s
Pasta with chicken / / Chicken pasta o prince
corn, pasta and chicken breast in white sauce with cheese
230 s
Cocktail-salad with tiny shrimp
Tiny shrimp cocktail salad
270 s
Тикка куриный салат
Куриная грудка, помидор, огурцы и салатный лист.
250 s
Луковый салат
100 г
50 s
Авокадо салат с лососем
200 г
320 s
Овощной ассорти
250 г
220 s
Свежий салат «Тысячи островов»
250 г
250 s
Панир Тикка салат
250 гр. Свежие овощи с Индийским творожным сыром и оливковым маслом.
250 s
Классический Итальянский свежий салат
200 гр. Со сливочным итальянским пармезаном заправленным с помидорами, огурцами, морковью, болгарским перцем.
250 s
Свежий салат
250 г
200 s

Papadams

Papad masala / Masala papad
150 s
Masala papad cheese / Masala cheese papad
170 s
Papad baked / Roasted papad
100 s
Papad roasted / Fried papad
105 s

Extra additives

A simple Raita / Simple raita
70 s
Cucumber Wright / Kachumber raita
90 s
Mix pickles / Mix Indian pickles
A mix of Indian pickles
100 s
Plain yogurt / Plain yogurt
50 s
Чили уксус
50 s

Sauces

The sauce of coriander and mint / Coriander mint dip
100 s
Garlic-tomato sauce / Lehsuniya tomato dip
120 s
Peanut sauce / Peanut chutney
100 s
Tamarind sauce / Tangy tamarind dip
150 s
Sivan sauce / Schezwan sauce
130 s
Салат «Тартар»
100 г
100 s

Pasta / Pasta

Куриный фуззили в белом соусе с тостом
Chicken breast, tomato, cucumber, lettuce salad.
250 s
Куриный Пенне Араббиато с тостом
Penne pasta, spicy tomato, sauce garlic, capsicum, Parmesan cheese.
250 s
Овощные грибы фарфалле в красном соусе тостом
Red sauce, mushroom, olive oil, pasta herbs, vegetable.
220 s
Морской лингуини в розовом соусе с тостом
Linguine, pasta, Mix Seafood, tomato sauce, white sauce, capsicum garlic, parmesan cheese, olive oil.
350 s

BBQ

Бараньи ребрышке на гриле/ Grilled Mutton Chops
250 g. Lamb ribs marinated in bbq sauce served with salad and chilli sauce.
400 s
Куриное филе на гриле/ Grilled chicken file
300 g. Chicken breast marinated in bbq sauce serving with salt and chilli sauce.
250 s
Куриные сосиски на гриле/ Grilled chicken sausages
200 g. Chicken sausages marinated in bbq sauce grilled and serving with salad and chilli sauce.
200 s
Рыба на гриле в лимоно-сливочном соусе/ Grilled fish in lemon butter sauce
200 g. Marinated fish fillet grilled serving with salad and tartar sauce.
300 s
Овощи на гриле/ Grilled vegetables
150 g. Seasonal vegetables on grill serving with chilli sauce.
250 s
Стейк из лосося/ Salmon steak
300 g. Salmon steak with salt and pepper serving with salad and tartar sauce.
600 s

Snacks

Chicken Lollipop / Chicken lollipop
(6 PCs) Served with sauce Sivan
350 s
Assorted pakora / Pakora platter
Potatoes, onion, Mirchi, paneer, gobhi served with ketchup and green chutney
180 s
Samosa / Vegetable samosa
(4 PCs) Served with green and red chutney
200 s
French fries / French fries
Served with ketchup
150 s
Драмс оф хивен/ Drums of heaven
250 g. Chicken Lollipops tossed in a sweet, spicy ginger-garlic sauce.
380 s
Жареная куриная ножка/ Chicken drumsticks
250 g. Fried chicken feet with schezwan sauce and ketchup.
380 s
Куриная Пакора/ Chicken Pakora
200 g. Fish, chicken in Indian spices, ginger garlic paste and gram flour.
200 s
Луковые кольца/ Onion rings
200 g. Fry onions in Indian spices, ginger garlic paste and gram flour.
200 s
Амрицари рыбная пакора/ Amritsari fish pakora
200 g. Fish fry in Indian spices, ginger garlic paste and gram flour.
330 s
Куриные наггетсы
200 г
230 s
Рыбные наггетсы
200 г
250 s
Картофельные крокеты
150 г
170 s
Картофельные дольки
200 г
200 s
Куриный Сик кебаб
300 г
300 s
Панир ролл
300 г
250 s
Royal Indian Thali / India's traditional royal thali
(on the order of 30 min) choice of vegetables, meat or a mix (4 types of curry, 2 dessert, 1 Raita or Dahi, 1 Gave or kadhi, 2 rice, 6 Kus. bread, 2 buttermilk, 1 peak, 2 papad, 2 starter salad
1600 s
Традиционное Керала Тали с морепродуктами
(на заказ от 45 мин) На выбор овощи, мясо или микс (4 вида карри, 2 десерт, 1 Райта или дахи, 1 Дал или кадхи, 2 рис, 6 кус. хлеба, 2 бутермилк, 1 пикал, 2 папад, 2 стартера салата
2000 s

Indian Chaat

Dahi SEV Puri / Dahi sev puri
200 s
Арахисовый Чаат
200 г. Жареный арахис смешанный с томатными травами, лимонный сок, лук, чаат масала.
150 s
Панипури
6 шт
200 s
Делфи Чаат
200 г. Жареный картофель, нут микс с томатно-луковыми специями, гарнир йогуртом.
200 s
Рапди Чаат Салса
200 г. Жареные сухарики картофельные, лук, томатный йогурт чатни.
200 s
Бхел-Пури / Bhel-Puri
200 г
200 s
Раж Качори / Raj Kachori
200 г
200 s
Дахи Бхалла / Dahi Bhalla
200 г. Оладьи из чечевицы с йогуртом и покрытый острым и сладким чатни.
200 s
Самоса Чаат
200 г
200 s

Индо-Китайские закуски

Обжигающий чили картофель
200 г. Картошка фри с соусом шезван и кетчупом.
200 s
Панир Чилли / Paneer Chilli
250 г. Куриное филе, яйцо, перец, лук, чили, имбирно-чесночный соус.
300 s
Куриный дракон / Chicken Dragon
250 г
300 s
Лапша Хакка / Hakka Noodles
200 г. Китайская лапша, стручковый перец, лук, морковь, чеснок.
250 s
Лапша Хакка с курицей / Chicken Hakka Noddles
200 г
300 s
Лапша Хакка с креветками / Prawns Hakka Noddles
200 г
380 s
Жареный рис Шезван / Schezwan Fried Rice
400 г
300 s
Жареный рис с курицей / Chicken Fried Rice
400 г
350 s

Appetizers from the tandoor / Tandoori delight

Ягненок Зафрани Сикх / Lamb Zafrani Seekh
300 г
450 s
Ягненок Пешавари Тикка / Peshawari Lamb Tikka
300 г
470 s
Куриный Сикх Кебаб с имбирем
300 г
360 s
Курица в тандыре
350 г
380 s
Куриный Тикка / Chicken Tikka
300 г. Курица без костей, маринованная в йогурте, индийских специях, приготовленная в тандыре.
400 s
Аджвайни Тикка Рыбная / Ajwaini Fish Tikka
300 г. Филе рыбы, маринованное с индийской травой, приготовленные в тандыре, подаются с зеленым соусом.
430 s
Куриный Тикка Малаи / Chicken Malai Tikka
350 г. Курица без костей, маринованная в белом соусе, индийских специях, приготовленная в тандыре.
420 s
Курица Тикка Хидерабади / Chicken Hyderabadi Tikka
300 г. Куриная грудка, маринованная в зеленом соусе, приготовленная в тандыре, с салатом и белым соусом.
410 s
Курица Тикка Кашмири / Chicken Kashmiri Tikka
300 г. Куриная грудка, маринованная в желтом сливочном соусе и приготовленная в тандыре, подается с салатом и зеленый соусом.
430 s
Рыба в тандыре
300 г
430 s
Тикка тандырная тарелка / Tandoori Tikka Platter
700 г. Баранина тикка, курица тикка, рыба тикка, панир тикка, креветки тикка.
1300 s
Рыбная Тикка Макхмали / Fish Makhmali Tikka
300 г. Кубики филе рыбы, маринованные в сливочно-желтом соусе, подается с соусом из зеленой мяты.
450 s
Креветки Тикка
250 г
520 s
Лосось Тикка Харияли / Salmon Hariyali Tikka
200 г. Лосось, маринованный в индийском зеленом соусе и приготовленный в тандыре, подается с соусом тартар.
500 s
Тарелка кебабов в тандыре / Tandoori Kebab Platter
500 г. Шашлык из баранины сикх, шашлык рыба тикка, панир сикх кебаб, овощной кебаб.
800 s
Хара Бхара Кебаб / Hara Bhara Kebab
300 г. Овощной кебаб из шпината, картофеля и зеленого лука.
300 s
Малаи Панир Тикка / Malai Paneer Tikka
350 г. Индийский сыр, маринованный в белом сливочном соусе с капцикумом, томатный лук, приготовленный в тандыре с соусом из зеленой мяты.
350 s
Панир Тикка / Paneer Tikka
350 г. Индийский сыр, маринованный в красном сливочном соусе с капцикумом, томатный лук, приготовленный в тандыре с соусом из зеленой мяты.
350 s
Пудина Панир Тикка / Pudina Paneer Tikka
350 г. Индийский сыр, маринованный в мятном сливочном соусе с капцикумом, томатный лук, приготовленный в тандыре подается с соусом из зеленой мяты.
350 s
Сахи Овощной Сикх Кебаб / Saho Vegetable Seekh Kebab
350 г
300 s

Main dishes

Corn sabzi / Palak corn subzi
fresh spinach and corn curry
200 s
Vegetables at home / desi tawa Subzi
Seasonal vegetables cooked at home
300 s
Tomato bharta / Corn tomato bharta
puree roasted tomatoes, cooked together with maize and flavored with fiery spices
300 s
Kurchan paneer / Paneer khurchan
cottage cheese with tomato and pepper, dressed with mustard
330 s
The Kaji curry / Kaju karry
roasted cashew nuts cooked in fresh creamy sauce
350 s
Navratan Korma / Navratan Korma (sweet)
fruits, nuts and vegetables cooked in a fresh cream sauce
330 s
Tandoori chicken masala / Tandoori chicken masala
chicken cooked in tandoor with Indian sauces
350 s
Ande ka funda / Ande ka funda
minced chicken wrapped with soft boiled eggs
260 s
Scrambled egg Indian style Egg bhurji
scrambled eggs Indian style
200 s
Boiled eggs / Boiled egg bhurji
boiled eggs Indian style
220 s
Mutton curry / Mutton haandy
traditional curry with lamb
400 s
Bemisal lamb / mutton Bemisal matka
traditional Royal lamb
400 s

Chicken dishes

Butter Chicken / Butter Chicken
Marinated and baked in the oven with creamy tomato sauce
480 s
Kadhai chicken (with bone) / koyla Chicken kadhai (with bone)
Chicken pieces, green onion, cooked in flavored spices
370 s
Chicken Madras / Chicken madras
A traditional Indian dish to the South, Boneless chicken pieces cooked in a sauce based on coconut.
400 s
Карри из курицы/ Chicken Curry
350 гр. Тонкая подливка из помидоров и лука с кусочками курицы.
350 s
Куриный Карахи в стиле Лахори/ Chicken Karahi Lahori Style
900 гр. Традиционная Пакистанская курица с красным подливом.
800 s
Кеема Мург в стиле Карачи/ Keema Murgh Karachi style
700 гр. Курица с помидорами приготовлено в насыщенном красном соусе, подается в большой кадхай.
800 s
Куриная Тава Масала/ Chicken Tawa Masala
400 гр. Традиционный рецепт со смесью ароматных специй и нежной курицы.
380 s
Куриная Тикка Масала/ Chicken Tikka Masala
400 гр. Цыпленок без костей, нарезанный кубиками, приготовленный на гриле, посыпанный сливочным луком, томатный соус и нарезанный болгарский перец.
400 s
Курица Бадами / Badami Chicken
400 гр. Курица в миндальном соусе и йогурте.
400 s
Карри с яйцом / Egg Curry
350 гр. Томатный соус на основе лука готовится со специями и подается с яйцами.
300 s
Яйцо Бхуржи / Egg Bhurji
300 гр. Разновидность омлета.
250 s

Lamb dishes

Lamb Lahori Korma / Lamb korma lahori
The Mutton Korma (lamb cooked in yogurt and almond sauce)
450 s
Roganjosh lamb (with bone) / Lamb roganjosh (with bone)
consists of pieces of lamb or mutton braised with a gravy flavoured with garlic, ginger and aromatic spices
440 s
Lamb Nully nihari / Mutton nalli nihari (with bone)
bone
460 s
Navabi lamb kadhai / Nawabi mutton kadhai(with bone)
bone
420 s

Seafood

Mulvaney Daria Hagana / Malwani dariyai khazana
seafood curry
450 s
Goan fish curry / Goan fish curry (with bone)
White fish with bone cooked with Goan curry sauce of ginger, garlic, chilli, pepper, turmeric and coconut milk.
350 s
Bengal fish masala / Bengali fish masala(with bone)
White fish with bone prepared in Bengali style with flour
350 s
Fish Tikka masala / Fish tikka masala
White boneless fish pieces cooked in tandoori based sauce with Indian tomato
390 s
Shrimp masala / Prawns masala
Shrimp cooked in thick coconut milk with spices for a strong, flavorful dishes.
450 s
Hanji shrimp / Prawns haandi
A combination of shrimp, tomatoes, onions and coriander leaves
450 s

Vegetarian dishes

Panir dilruba / Paneer dilruba
Cubes of paneer (cottage cheese) cooked in a spicy tomato sauce with sweet peppers and onions
300 s
Panir hydrabadi / Paneer heyderabadi
Panir hydrabadi is a rich and flavorful taste, prepared from the curd in spices and cream.
300 s
Banjara of bhindi / Banjara bhindi
Okra cooked with fried tomatoes and onions. Traditional homemade food
400 s
Savere sham / Shaam savera
(Spent the kofta Curry) Crispy spinach and cheese cooked in a creamy sauce of tomato, aromatic spices, nuts, seasoned with oil and herbs.
300 s
Gobhi peas masala / masala Gobhi muttor
Cauliflower in a mildly spicy creamy sauce with the pasta of chopped nuts and whole cashews
270 s
Amritsari Pindar peas / Amritsari pindi chole
is a very popular main dish, well spiced masala.
270 s
The malai Kofta / Malai kofta
Mixed vegetable patties cooked in a creamy sauce with cashews and raisins.
330 s
The baygan bharta / Balti baigan bharta
Mashed eggplant sauteed with onions, tomatoes and herbs.
340 s
Methi malai mutter / Methi muttor malai
Methi means Fenugreek leaves and Matar means Green peas, is great combination. The gravy is made from onion and cashews with some whole spices.
330 s
Sprouts masala curry / masala Sprouts curry
A simple curry from a mixture of shoots
250 s
Stuffed peppers / Stuffed capsicum
A delicious recipe for green peppers stuffed with spiced potatoes and nuts
350 s
Potatoes with cumin / jeera Aloo
150 s
Vegetables mix / Mix vegetables
250 s
Pakhtun dal / Dal pakhtooni
Lentils slow cooked with the taste of fresh ginger, garlic and rich blend of herbs and spices.
300 s
Balti Dal Tadka / Balti tadka dal
Dal tadka is a punjabi yellow dal cooked with onion, tomato and flavored with generous amount of tempered ghee and spices
250 s

Biryani

Egg biryani / Egg biryani
Of long grain rice (like basmati) with the aroma of exotic spices such as saffron, cooked with eggs in a thick sauce.
300 s
The Sakha navratan pulao / Sahi navratan pulao
Mix a variety of cooked vegetables, mixed with rice and various spices.
320 s
Lemon rice / Lemon rice
Juinio-Indian dish of rice cooked with the addition of turmeric, curry leaves and peanuts.
200 s
Jeera rice / Jeera rice
Indian basmati rice cooked with cumin in Indian ghee
200 s
The usual basmati rice / Plain basmati rice
Indiiskii long grain basmati rice steamed
170 s
Prawn biryani / Jhinga biryani
Of long grain rice (like basmati) with the aroma of exotic spices such as saffron, cooked with shrimp in a thick sauce.
450 s
Kerala fish biryani / fish biryani Konkani
Of long grain rice (like basmati) with the aroma of exotic spices such as saffron, cooked with fish in a thick sauce.
370 s
Gosh dum biryani / dum Ghost biryani
Long grain rice (like basmati) with the aroma of exotic spices such as saffron, served with lamb in a thick sauce.
380 s
The tava pulao Bombay / Bombay Tawa pulao
Tava pulao is one of the most popular street dishes in Mumbai
300 s
Vegetable biryani / Vegetable biryani
320 s
Murg dum biryani / Murgh dum biryani
Of long grain rice (like basmati) with the aroma of exotic spices such as saffron, cooked with chicken in a thick sauce.
350 s
Malbar dum biryani / Malabar dum biryani
(c biryani seafood) Long grain rice (like basmati) with the aroma of exotic spices such as saffron, served with seafood in a thick sauce.
390 s

Bread

Garlic Nan / Garlic nan
60 s
Tandoori roti / Tandoori roti
40 s
Tandoori Nan / Tandoori nan
50 s
Kulcha / Kulcha
60 s
Cheese Nan / nan Stuffed cheese
100 s
Tava chapatti / Chapati Tawa
30 s
Stuffed potato Kulcha
100 s
The garden of parantha / Laccha paratha
60 s
Roomali roti / Rumali roti
100 s
The choice of Puri or Bakura
70 s
Kim Nan / Keema nan
100 s
Panir Paraty / Stuffed paneer paratha
80 s
Mint Nan / nan Phudina
80 s
Баттер Нан/ Butter Nan
60 s
Баттер Тандури Роти
50 s

Desserts

Kulfi faluda rose / rose Kulfi faluda
Cold and sweet drink with Basil seeds and thin noodles
200 s
Faluda kulfi Pista / pista Kulfi faluda
Cold and sweet drink with Basil seeds and thin noodles
200 s
Faluda kulfi Mango / mango Kulfi faluda
Cold and sweet drink with Basil seeds and thin noodles
200 s
Fret coconut / Coconut laddos
(4 PCs)
150 s
Malai firni / malai firni
180 s
Jamun with Gulab ice-cream (4 piece)
Gulab jamun with ice cream
200 s
Mango pudding / Mango pudding
200 s
Coffee brownie cocktail / Coffee brownie freakshake
250 s
Peppermint / Midnight mint freakshake
250 s
Have Nutella cocktail / Nutella freakshake
250 s

Drinks

Lassi / Lassi
150 s
Mango lassi
150 s
Cola
1 liter
100 s
Fanta
1 liter
100 s
Sprite
1 liter
100 s
Sparkling water 1 l
50 s
Water 1 l
50 s
Borjomi 0,5
180 s
Indian milk
100 s
Apple juice 0,3 l
100 s
Carrot juice 0,3 l
80 s
Beet juice 0.3 l
100 s

Smoothies

Watermelon smoothie
350 ml
200 s
Pineapple-mango smoothie
350 ml
220 s
Mango-ginger smoothie
350 ml
199 s
Kiwi banana smoothie
350 ml
200 s
Strawberry-banana smoothie
350 ml
199 s
Smoothie berry mix
350 ml
220 s
Raspberry smoothie
350 ml
230 s
Tropical smoothie
350 ml
220 s
Cucumber smoothie
350 ml
199 s
Pina colada smoothie
350 ml
210 s
Frozen berries in yogurt
350 ml
230 s
Frappe coffee
350 ml
210 s
Caramel coffee frappe
350 ml
220 s

Iced tea

Citrus black Iced Tea
450 ml
159 s
Mint iced tea
450 ml
149 s
Citrus green tea with ice
450 ml
159 s
Iced tea with berries
450 ml
155 s
Iced tea with mango and pineapple
450 ml
159 s

Coffee

Espresso
100 s
Americano
100 s
Americano with milk
130 s
Cappuccino
130 s
Latte
130 s
Mocha
220 s
Cocoa
150 s
Mocha with caramel
250 s
Cold Americano
110 s
Cold mocha with chocolate
250 s
Cappuccino ice cream
130 s

Lemonade

Red Rose lemonade
450 ml
189 s
Citrus lemonade
450 ml
189 s
Kiwi lemonade
450 ml
179 s
Mango lemonade
450 ml
179 s
Orange lemonade
450 ml
189 s
Watermelon lemonade
450 ml
179 s
Berry Mix lemonade
450 ml
199 s
Guava lemonade
450 ml
179 s
Lychee lemonade
450 ml
189 s